Legal Direct

10 weken LegalDirect - Een eerste terugblik door Leïla

2024/02/01
Partagez ce blog:

😮 Amai! Het is ondertussen 10 weken geleden dat LegalDirect fuseerde met Spectrum Legal, het kantoor van Jeroen, en wat een rit is het geweest!
Met de Corsicaanse zon op mijn snoet, werd me vorige week een pauze gegund, waardoor ik even kon terugkijken op deze intense en verrijkende periode.

👉 Op 1 februari gingen we van start met een team van 7 medewerkers. De fusie was een strategische zet om onze krachten te bundelen, met als doel een sterker en meer gespecialiseerd aanbod te creëren voor onze cliënten. En op dat vlak zijn we al mooie stappen aan het zetten.

🤝 Maar daarnaast, en doorslaggevend voor mij, blijkt het grootste voordeel het hebben van een klankbord en een partner zoals Jeroen. We kunnen putten uit elkaars expertise, wat leidt tot innovatievere oplossingen voor onze cliënten. Samen sparren en beslissingen nemen, zorgt niet alleen voor betere resultaten, maar maakt de uitdagingen van een kantoor te runnen ook een stuk aangenamer. Ik ben dan ook ontzettend dankbaar voor deze samenwerking, die mij niet alleen ondersteunt, maar ook inspireert om elke dag het beste uit ons team te halen.

💪 Wat een team trouwens! Joris en Lien, jullie zijn onze rots in de branding; Aleyna en Bavo, ondanks de druk(te) van jullie balie examens blijven jullie onvermoeibaar; en Inge, jij blijft onze GDPR-audits “rocken” en komt regelmatig checken of we wel allemaal nog ademen... Bedankt voor jullie inzet!

Buiten onze “legal taken” hebben we immers ook niet stilgezeten. Het FTI and& by Leuven Mindgate was een fenomenale ervaring waar LegalDirect graag aan heeft meegewerkt en deelgenomen, met Jeroen in Hasselt, Bavo in Antwerpen en ik in Leuven. Daarnaast nog een lezing voor KU Leuven Kick en Leuven.Inc waarbij Lien een boeiende casus uitwerkte, Joris die zich op het netwerken gooit, en hier en daar toch ook wat verlof. Top!

😅 Natuurlijk kwamen er ook uitdagingen kijken bij onze fusie. De migratie van ons CRM- en facturatiesysteem heeft ons flink op de proef gesteld. Het integreren van verschillende systemen in één soepel werkend geheel was geen sinecure, en we hebben onderschat hoeveel tijd en energie dit zou kosten.

😍 Ondanks de uitdagingen, is de balans wat mij betreft enkel positief. Ik ben trots op hoe ons team deze hindernissen heeft weten te overwinnen.
Ik wil hier ook in het bijzonder onze cliënten bedanken voor hun waardevolle feedback en geduld, en voor al die lieve attenties en gelukwensen. Jullie reacties hebben bevestigd dat dit de juiste zet was voor ‘the New & Improved LegalDirect’ en helpen ons om te blijven leren en verbeteren.

Ik kijk uit naar wat de toekomst ons brengt. Op naar de zomer!

Leïla

#LegalDirect #fusie #advocatuur #teamwork #innovatie #succes

LegalDirect

Martelarenlaan 32
3010 Louvain
Belgique

Rue des Ateliers 19
1080 Bruxelles
Belgique

Suivez-nous sur

  • © Copyright 2024 by LegalDirect. All Rights reserved