Legal Direct

Expertises

Ondernemingsrecht

Bij LegalDirect werk je met een advocatenkantoor dat van onderhandeling tot en met redactie van contracten alles nauwgezet volgt. We verliezen geen detail uit het oog en zien erop toe dat de contractuele afspraken je niet afremmen om volop de commerciële kaart te trekken. Het resultaat? Nauwkeurige contracten die jouw onderneming in staat stellen om op een veilige manier met klanten, leveranciers en (logistieke) partners samen te werken.

Vennootschapsrecht

Een professionele organisatie, vennootschap of vzw heeft een bepaalde structuur nodig die de (lange termijn) visie en missie kadert. Die structuur wordt bepaald door regels en voorschriften voor de oprichting, groei en bloei van ondernemingen. We denken graag mee en hebben een ijzersterke kennis van de wetgeving.

Bouwrecht

Bouwen of verbouwen kan aanleiding geven tot diverse conflicten. LegalDirect zorgt voor een toegespitste, heldere begeleiding van bouwprofessionals bij juridische conflicten. Dat doen we zowel preventief door het draften van sluitende contracten, als na het ontstaan van een bouwgeschil. Zo leiden we bouwdossiers van aannemers, architecten, bouwheren en promotoren in goede banen.

Privacyrecht

Rond de regelgevingen over privacy en GDPR bieden we een globale aanpak aan waarmee je bedrijf alle aspecten van deze complexe materie op punt kan stellen. Als juridisch adviseur en advocaat GDPR staan we je bij voor zowel het overkoepelende beleid als de details.

Law. To the point.

LegalDirect

Martelarenlaan 32
3010 Leuven
België

Werkhuizenstraat 19
1080 Brussel
België

  • © Copyright 2024 by LegalDirect. All Rights reserved