Legal Direct

LegalDirect en Spectrum Legal gaan samen verder: het verhaal achter onze synergie

2024/02/01
Deel deze blog:

Er waait een nieuwe wind bij Spectrum Legal en LegalDirect. Onze advocatenkantoren bundelen vanaf nu de krachten, zodat we een nog betere service garanderen. De voordelen? Die zijn talrijk. In deze blogpost onderstrepen we de kracht van onze synergie en de troeven die ze voor jouw business opleveren. Een nieuw professioneel hoofdstuk dat we met veel enthousiasme en fierheid aanvatten!

Samensmelting in het volste vertrouwen

LegalDirect en Spectrum Legal slaan de handen in elkaar en gaan vanaf nu samen door het professionele leven onder de naam LegalDirect. Een beslissing waarbij we niet over één nacht ijs gingen, maar waarvan we rotsvast overtuigd zijn. We ondersteunen dezelfde doelgroep, delen gelijkgestemde waarden en versterken elkaars expertises. Triple check! Onze missie? Ondernemers samen optimaal ondersteunen in verschillende rechtstakken: ondernemingsrecht, privacyrecht, vennootschapsrecht en bouwrecht.  

“Ik ben enorm tevreden met deze synergie. Jeroen en ik delen dezelfde visie: ondernemingen juridisch bijstaan doorheen elke fase van hun groeiproces. En dat gaan we ook doen!” – Leïla Drake, vennoot LegalDirect

Meer expertise voor maximale ontzorging

Wat verandert er concreet voor jou als cliënt? In de praktijk verandert er niets. Je kan blijven rekenen op je vertrouwde aanspreekpunt, zoveel is zeker. Wij blijven je op tal van juridische vlakken ondersteunen, met nóg meer nichekennis. Duidelijk, doordacht en daadkrachtig. Dit zijn de troeven van onze samenwerking:

 • Nog ruimere expertise | Onze knowhow is ruim, onze specialisaties zijn complementair. Dankzij deze dubbele denkkracht is jouw dossier in bijzonder capabele handen.
   
 • Extra groot team | Door onze advocatenkantoren te verenigen, neemt onze ploeg stevig in omvang toe. Continuïteit verzekerd!
   
 • Dubbel zo veel ervaring | We groeien niet enkel in capaciteit, maar ook in ervaring. We delen waardevolle praktijkinzichten met elkaar en passen ze strategisch toe in de praktijk.
   
 • Verankering in Brussel en Leuven | Je kan bij ons terecht in twee vestigingen in Brussel en Leuven. Niet in de buurt? Geen probleem, onze advocaten werken ook volledig digitaal.
   
 • Ondernemersmindset | LegalDirect wordt meer dan ooit gerund door ondernemers, voor ondernemers. Wij begrijpen jouw vragen en formuleren steeds een correct antwoord.

“Ik kijk ernaar uit om met Leïla en haar team de krachten te bundelen. Samen sparren om de beste oplossing te vinden voor onze cliënten: dat is de essentie van onze samenwerking.”  – Jeroen Lison, vennoot LegalDirect

Wil je je als ondernemer laten bijstaan door een advocatenkantoor dat bewust inzet op expertise en ondersteuning? LegalDirect legt de lat hoog en adviseert je zowel correct, als pragmatisch.

LegalDirect

Martelarenlaan 32
3010 Leuven
België

Werkhuizenstraat 19
1080 Brussel
België

 • © Copyright 2024 by LegalDirect. All Rights reserved