Legal Direct

Jeroen Lison

Gedreven advocaat met oog voor detail

Nauwkeurig, beredeneerd en volledig toegewijd aan zijn cliënteel: zo kan je Jeroen het best omschrijven. In 2003 trad hij als advocaat toe tot de Gentse Balie, om zich in 2008 aan te sluiten bij de Nederlandstalige Balie van Brussel. Hieruit ontstond zijn eigen advocatenkantoor: Spectrum Legal.

Zijn specialisaties? Commercieel recht, vennootschapsrecht en bouwrecht. Door jarenlang ondernemers, kmo’s en zowel Belgische als internationale bedrijven juridisch te ondersteunen (onder meer door legal outsourcing en secondment projecten), kan Jeroen zich razendsnel inwerken. Daarbij staat efficiënt en pragmatisch advies steeds voorop.

Solide contracten opstellen en overeenkomsten op scherp stellen, is één van de kernactiviteiten van Jeroen. Daarnaast verdedigt hij regelmatig de belangen van zijn cliënten, specifiek in het ondernemingsrecht en het bouwrecht, voor de rechtbank.

Jeroen is bovendien plaatsvervangend vrederechter van het kanton Asse en was tot 2022 juridisch assessor bij de Vlaamse Raad van de Orde van Architecten.

In 2024 besloten advocatenkantoren Spectrum Legal en LegalDirect de krachten te bundelen en verder te gaan onder de naam ‘LegalDirect’.

Werken bij LegalDirect?

LegalDirect

Martelarenlaan 32
3010 Leuven
België

Werkhuizenstraat 19
1080 Brussel
België

  • © Copyright 2024 by LegalDirect. All Rights reserved