Legal Direct

Leïla Drake

Advocate die zegt waar het op staat

Als dochter van 2 mensenrechtenactivisten, werd Leïla van jongs af aan ondergedompeld in een internationale sfeer waar zowel recht als engagement hoog in het vaandel werd gedragen, wat wel eens resulteerde in unieke ervaringen (zoals als 8-jarige vastgeketend worden aan het hek van een ambassade in het kader van protesten tegen kernproeven in de Stille Zuidzee). 

Uit deze waarden van engagement en (internationale) samenwerking, groeit sinds 2014 het advocatenkantoor LegalDirect. Voor Leïla als managing partner en oprichter, primeert nog steeds de inzet voor haar klanten en de open communicatie met hen, gestoeld op wederzijds vertrouwen. Zowel startende als gevestigde bedrijven en NGO’s, vinden zich in de pragmatische en oplossingsgerichte aanpak die ze nastreeft.

 

Leïla staat haar klanten bij als het om de redactie van overeenkomsten gaat, het voeren van onderhandelingen en de uitwerking van complexe (vennootschaps)structuren, vaak in een internationale context, en waarbij ze haar expertise in ondernemingsrecht en IP/IT-recht kan combineren.

Haar 4-taligheid (Nederlands, Frans, Engels, Duits) vormt hierbij uiteraard een toegevoegde waarde.

In 2024 besloten advocatenkantoren LegalDirect en Spectrum Legal de krachten te bundelen en verder te gaan onder de naam ‘LegalDirect’.

Werken bij LegalDirect?

LegalDirect

Martelarenlaan 32
3010 Leuven
België

Werkhuizenstraat 19
1080 Brussel
België

  • © Copyright 2024 by LegalDirect. All Rights reserved