Legal Direct

Van specifieke opdracht

tot vaste samenwerking

Maximaal inspelen op de noden van de organisatie

met een efficiënte samenwerking als resultaat

 

Van groeiende start-up, tot grote multinational

Niet elke onderneming heeft dezelfde bezorgdheden. En dat begrijpen we bij LegalDirect maar al te goed. Daarom focussen we steeds op de specifieke noden van jouw bedrijf. Ben je een technologische start-up op zoek naar een juridische partner om waterdichte contracten op te stellen? Of heb je als corporate organisatie al een juridisch departement, maar heb je nood aan extra ondersteuning of specifieke kennis voor complexe dossiers? LegalDirect analyseert en adviseert, steeds met een scherp inzicht in jouw business.

Eenmalige vraag en gerechtelijke procedures

Heeft jouw organisatie een vraag omtrent een concrete overeenkomst of ben je op zoek naar bijstand in het kader van GDPR-compliance? Wens je advies in een specifiek geschil of zoek je een advocaat die jouw belangen verdedigt voor de rechtbank? Aarzel dan niet om contact op te nemen zodat we iets kunnen uitwerken.

Regelmatige versterking

Ook voor grote ondernemingen en organisaties met een eigen legal team kan LegalDirect een meerwaarde bieden. Nood aan specifieke expertise, vertegenwoordiging in een gerechtelijke procedure, of regelmatige bijstand om bepaalde juridische taken en vragen op te vangen? We zorgen graag voor de nodige versterking.

Structurele ondersteuning: van legal interim, tot legal secondment

Voor bepaalde bedrijven en ngo’s is er nood aan een meer doorgedreven opvolging van de juridische zaken. Denk: specifieke projecten uitrollen, extra juridische expertise in huis halen, complexe dossiers uitspitten, … De oplossing? Kiezen voor legal outsourcing of legal interim. LegalDirect vormt dan als het ware je 'inhouse jurist'.

Geen vaste kosten en toch de nauwe samenwerking waarbij structurele ondersteuning kan worden geboden in grote en kleine vraagstukken.

Law. To the point.

LegalDirect

Martelarenlaan 32
3010 Leuven
België

Werkhuizenstraat 19
1080 Brussel
België

  • © Copyright 2024 by LegalDirect. All Rights reserved