Legal Direct

Van specifieke opdracht

tot vaste samenwerking

Maximaal inspelen op de noden van de organisatie

met een efficiënte samenwerking als resultaat

 

No-nonsense en pragmatisch

LegalDirect is een advocatenkantoor in Leuven waar de no-nonsense-sfeer het verschil maakt. Onze klanten zijn organisaties met ambitieuze agenda’s. Ze houden van efficiëntie en pragmatisch advies, rechttoe rechtaan. Dat vinden ze hier, in vier talen. Want we werken als advocaten in heel België én onderhandelen graag over de grenzen heen.

Specifieke vraag?

Heeft jouw organisatie een vraag omtrent een concrete overeenkomst, ben je op zoek naar bijstand in het kader van GDPR-compliance, of wens je advies in een specifiek geschil, aarzel dan niet om contact op te nemen zodat we iets kunnen uitwerken.

Structurele ondersteuning

Voor bepaalde bedrijven en NGO's is er nood aan een meer doorgedreven opvolging van de juridische zaken. LegalDirect vormt dan als het ware je 'in-house jurist'.

Geen vaste kosten en toch de nauwe samenwerking waarbij structurele ondersteuning kan worden geboden in grote en kleine vraagstukken.

Regelmatige versterking

Ook voor grote ondernemingen en organisaties met een eigen legal team kan LegalDirect een meerwaarde bieden. Nood aan specifieke expertise, vertegenwoordiging in een gerechtelijke procedure, of regelmatige bijstand om bepaalde juridische taken en vragen op te vangen? We zorgen graag voor de nodige versterking.

Law. To the point.

LegalDirect

Martelarenlaan 32
3010 Leuven
België

info@legaldirect.be
+32 (0)485 13 85 95

Volg ons op

  • © Copyright 2022 by LegalDirect. All Rights reserved